Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartament przy plaży w Świnoujściu

Adres obiektu Zdrojowa 24, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Joanna z Lubina
Dodano: 2017-01-09
Pobyt od: 2017-01-05 do 2017-01-08 IP: xx.178.236.79
 
 
  

Wszystko idealnie,pobyt bardzo udany,przemiła właścicielka.Jeśli będę miała okazję wrócić do Świnoujścia,dzwonię do pani Izabeli.Jeszcze raz dziękuję.Joanna.


 
 

Lidia z Poznania
Dodano: 2016-11-02
Pobyt od: 2016-10-29 do 2016-11-01 IP: xx.173.21.170
 
 
    

Mieszkaliśmy w apartamencie w długi weekend listopadowy. Miejsce w bardzo dogodnym położeniu - blisko do plaży, promenady, parku zdrojowego - byliśmy z 5 mies. niemowlęciem, więc szybko można było wrócić ze spaceru jeśli niemowlę spaceru już nie chciało:) Samo mieszkanie bardzo praktyczne, dwa łóżka, wszystkie sprzęty kuchenne itp.- bardzo fajnie i wygodnie się mieszkało. Do tego czysto, estetycznie, przytulnie , no i piękny widok z okna na park zdrojowy i inne zieloności. Gorąco polecamy!


 
 

Agnieszka z rodziną
Dodano: 2015-08-23
Pobyt od: 2015-08-08 do 2015-08-15
 
 
    

Spędziliśmy kolejny już urlop w Świnoujściu, ale pierwszy raz mieszkaliśmy w Apartamencie przy Plaży. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i warunków. Aż szkoda, że był to tylko tydzień. Mieszkanie jest ładnie położone, bardzo czyste i w pełni wyposażone. Idealne dla dwojga albo rodziny z dzieckiem. Oferta godna polecenia. Pozdrawiamy Panią Izabelę.


 
 

Lewandowscy że Szklarskiej Poręby
Dodano: 2015-01-13
Pobyt od: 2014-07-19 do 2014-07-26
 
 
  

Byliśmy w apartamencie już dwukrotnie. I zamierzamy tam wrócić jeszcze nie raz. Jeździmy z rodziną po wybrzeżu polskim od kilku lat, mieszkaliśmy w wielu obiektach. Z całą odpowiedzialnością możemy stwierdzić, że nigdzie nie czujemy się tak dobrze jak w Świnoujściu w apartamencie u p. Izy. To jest prawdziwy urlop!


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Trendy w turystyce – wakacje 18  i z dziećmi

Trendy w turystyce – wakacje 18+ i z dziećmi

Ostatnio na popularności zyskują hotele tylko dla dorosłych, ale też w zupełnej opozycji do nich – wypoczynek dedykowany rodzinom z dziećmi.

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie