Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartament przy plaży w Świnoujściu

Adres obiektu Zdrojowa 24, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 23

 
 

Joanna z Lubina
Dodano: 2017-01-09
Pobyt od: 2017-01-05 do 2017-01-08 IP: xx.178.236.79
 
 
  

Wszystko idealnie,pobyt bardzo udany,przemiła właścicielka.Jeśli będę miała okazję wrócić do Świnoujścia,dzwonię do pani Izabeli.Jeszcze raz dziękuję.Joanna.


 
 

Lidia z Poznania
Dodano: 2016-11-02
Pobyt od: 2016-10-29 do 2016-11-01 IP: xx.173.21.170
 
 
    

Mieszkaliśmy w apartamencie w długi weekend listopadowy. Miejsce w bardzo dogodnym położeniu - blisko do plaży, promenady, parku zdrojowego - byliśmy z 5 mies. niemowlęciem, więc szybko można było wrócić ze spaceru jeśli niemowlę spaceru już nie chciało:) Samo mieszkanie bardzo praktyczne, dwa łóżka, wszystkie sprzęty kuchenne itp.- bardzo fajnie i wygodnie się mieszkało. Do tego czysto, estetycznie, przytulnie , no i piękny widok z okna na park zdrojowy i inne zieloności. Gorąco polecamy!


 
 

Agnieszka z rodziną
Dodano: 2015-08-23
Pobyt od: 2015-08-08 do 2015-08-15
 
 
    

Spędziliśmy kolejny już urlop w Świnoujściu, ale pierwszy raz mieszkaliśmy w Apartamencie przy Plaży. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i warunków. Aż szkoda, że był to tylko tydzień. Mieszkanie jest ładnie położone, bardzo czyste i w pełni wyposażone. Idealne dla dwojga albo rodziny z dzieckiem. Oferta godna polecenia. Pozdrawiamy Panią Izabelę.


 
 

Lewandowscy że Szklarskiej Poręby
Dodano: 2015-01-13
Pobyt od: 2014-07-19 do 2014-07-26
 
 
  

Byliśmy w apartamencie już dwukrotnie. I zamierzamy tam wrócić jeszcze nie raz. Jeździmy z rodziną po wybrzeżu polskim od kilku lat, mieszkaliśmy w wielu obiektach. Z całą odpowiedzialnością możemy stwierdzić, że nigdzie nie czujemy się tak dobrze jak w Świnoujściu w apartamencie u p. Izy. To jest prawdziwy urlop!


 
 

Monika
Dodano: 2012-10-12
Pobyt od: 2012-09-07 do 2012-09-15
 
 
    

jestem bardzo zadowolona, odległość do morza wydaje się bliższa niż podana, czysto, estetycznie, bardzo słonecznie, jeszcze przyjemniej niż na zdjęciach, blisko, ale wrażenie jakby trochę na uboczu, co sprzyja odpoczynkowi, bardzo zaangażowana Pani Iza, którą serdecznie pozdrawiam:-) POLECAM!


 
 

Sabina i Addrzej z dziećmi
Dodano: 2012-07-26
Pobyt od: 2012-07-07 do 2012-07-14
 
 
    

Gorąco polecamy "Apartament przy plaży", mieszkanie jest cudne, jasne, czyste i zadbane, blisko parku, promenady a przede wszystkim blisko plaży (która w Świnoujściu jest piękna). Do tego wszystkiego wspaniali właściciele, których serdeczie pozdrawiamy.


 
Henryk
Dodano: 2012-06-17
Pobyt od: 2012-06-02 do 2012-06-15
 

Na dobry początek potwierdzamy opinię o przemiłych właścicielach. A dalej... także same superlatywy - apartament śliczny, z widokiem na park, wyposażony we wszystko, czego się oczekuje na urlopie i do tego czyściuteńki. Zwolennicy spokojnego wypoczynku z pewnością będą zachwyceni. Tak jak my:). Pozdrawiamy serdecznie!


 
Andrzej i Bogusia z Wrocławia
Dodano: 2012-01-30
Pobyt od: 2012-01-26 do 2012-01-29
 

Cudowne miejsce na wypoczynek i to nie tylko wakacyjny.Wszędzie blisko:-plaża -promenada -park -port.Przemili gospodarze dbający o gości lepiej niż rodzina.Apartament dopieszczony w najdrobniejszym szczególe -GORĄCO POLECAM!!! Pozdrawiam i do zobaczenia(nie może,a napewno).


 
Grazyna
Dodano: 2010-09-24
Pobyt od: 2010-09-15 do 2010-09-23
 

Chce jeszcze raz podziekowac pani Izabeli za mily pobyt w " Apartamencie przy Plazy". Przezylismy z mezem wspanialy tydzien. Apartament jest bardzo ladny, przytulny, sloneczny i bardzo czysty. Polozony jest bardzo blisko plazy i promenady. Jeszcze raz dziekujemy za wszystko przemilej wlascicielce i do zobaczenia.


 
Małgorzata
Dodano: 2010-06-05
 

Gorąco polecam apartament przy plaży!!!! Jest bardzo ładnie położony. Blisko do plaży i promenady, widok na park. Apartament dużo ładniejszy niż na zdjęciach i świetnie wyposażony. Czuliśmy się w nim jak w domu ;) Polecam wszystkim i pozdrawiam sympatycznych Właścicieli.


Opinie 1-10 z 23

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Trendy w turystyce – wakacje 18  i z dziećmi

Trendy w turystyce – wakacje 18+ i z dziećmi

Ostatnio na popularności zyskują hotele tylko dla dorosłych, ale też w zupełnej opozycji do nich – wypoczynek dedykowany rodzinom z dziećmi.

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie